StoryEditorOCM
ŽupanijaPolicijsko izvješće

Prijetio susjedi i njenom maloljetnom sinu te s kaznenom prijavom DORH-u završio u pritvoru

Piše Branimir Periša
23. rujna 2020. - 10:26
Split 220807. novosti SD Zatvor Bilice u Splitu u kojem boravi oko 260 zatvorenika i pritvorenika. Ilustracija za tekst Dijane Barbaric. foto: Nikola Vilic/CropixNikola Vilic/Cropix

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakom osumnjičenim za prijetnje na štetu 41-godišnjakinje i maloljetnika. Osumnjičeni je 21. rujna oko 4 sata u Šibeniku, zbog narušenih međususjedskih odnosa, verbalno zaprijetio oštećenoj i maloljetniku što je kod njih izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost.
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu, Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.
Proteklog dana na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnijih sigurnosnih događaja, prijavljena je teška krađa:
- u vremenu od 1. srpnja do 21. rujna u Kninu, je nepoznati počinitelj provalio u stan 28-godišnjakinje i otuđio novac.
Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja.

19. travanj 2024 09:06