StoryEditor
ŽupanijaPiknik to go!

Jedinstveni doživljaj u Nacionalnom parku „Krka“: Uz promotivne cijene, dekica za piknik i popust na cijene u restoranu s pogledom na Roški slap

Piše šibenski.hr
14. svibnja 2020. - 10:46
Nova ponuda u NP-u 'Krka'NP Krka

Nacionalni park Krka pripremio je za posjetitelje specijalne pakete obiteljskih ulaznica. Od 16. svibnja, u Nacionalnom parku „Krka“ bit će dostupni obiteljski paketi po cijeni od 100 kuna, koji uključuju ulaznice za dvoje odraslih i do četvero djece (od 0 do 18 god), „Piknik to go!“ voucher koji uključuje popust na ponude u buffetu NP „Krka“ te brendiranu dekicu. Voucheri „Piknik to go!“ usluge mogu se iskoristiti u ugostiteljskim objektima smještenim na ulazu Lozovac i Roškom slapu, a izabrani gastronomski sadržaj bit će prigodno pakiran u platnenu vrećicu zajedno s dekicom koja ostaje u vlasništvu posjetitelja.

- Osim „Piknik to go!“ usluge, osmišljen je i novi program za sve avanturiste i one željne aktivnog odmora. Predviđena osam kilometara duga šetnja od Visovca do Roškog slapa, uključuje posjet vodenicama u kojima se može vidjeti kako se nekoć mljelo žito i obrađivala vuna, edukativnoj izložbi Lugareva kuća u posjetiteljskom centru Visovačka kuća „Kuželj“, prezentacijskim sadržajima na Roškom slapu te obilazak Oziđane pećine, špilje u obliku tunela koju je čovjek nastanio prije sedam tisuća godina i s koje se pruža prekrasan pogled na kanjon rijeke Krke- kazala je Katia Župan, glasnogovornica Javne ustanove Nacionalni park 'Krka'.

Prema njezinim riječima, postojeće promotivne cijene ulaznica od 50 kuna za odrasle, 25 kuna za djecu i mlade od 7 do 18 godina te besplatan ulaz za najmlađe posjetitelje bit će dostupni sve do 18. lipnja.

- Svim posjetiteljima osiguran je povratak autobusima NP „Krka“ prema voznom redu i uz pridržavanje mjera prevencije, a na raspolaganju im je i usluga vodiča koju mogu dodatno zatražiti uz prethodnu najavu- rekla je Župan.

Detalji programa mogu se pronaći na službenim mrežnim stranicama NP „Krka“ https://bit.ly/2zwHZot.

Izdvojeno

01. kolovoz 2020 15:16