StoryEditorOCM
Županijazajedno pred birače

Ivica Ledenko, kandidat za župana šibensko-kninskog, u Rogoznici dao potporu listi Domovinskog pokreta, Mosta i NL Loza

Piše Vedrana Stočić
12. svibnja 2021. - 13:55

Nismo kao druge liste, mladi ljudi nam nisu samo kozmetika, mi ih stavljamo u prve redove i stojimo iza njih. Ivana Lovrić je jak kandidat i bit će u drugom krugu.-rekao je u Rogoznici Ivica Ledenko, kandidat za šibensko-kninskog župana ispred Mosta, Domovinskog pokreta i NL Loza.

Potporu kandidaturi Ivani Lovrić za rogozničku načelnicu i listi Domovinskog pokreta, Mosta i NL Loza za rogozničko Općinsko vijeće Ivica Ledenko došao je dati zajedno sa svojom kandidatkinjom za dožupanicu Višnjom Gojanović.

Ova koalicija osim u Rogoznici ima još 12 lista, deset kandidata za načelnika, gradonačelnika i župana i jedna je od najsnažnijih opcija u Šibensko-kninskoj županiji.

-Očekujemo odlične izborne rezultate i sam sam ozbiljan kandidat za ulazak u drugi krug za šibensko-kninskog župana.  Svi naši gradski i općinski programi zalažu se za Županiju izvrsnosti.-rekao je Ledenko.

Rogoznica je poseban biser, a kandidati s liste su dokazali da nema uzmaka kada su interes Rogoznice u pitanju.

- Posebno bi istaknuo Biserku Grgin članicu Mosta i njenu golemu ljubav za Rogoznicu. Njen dugogodišnji aktivizam dobro je poznat Rogozničanima, sa svojom Građanskom inicijativom spasila je šumu Kopara od devastacije i zaustavila apartmansko divljanje na šumskom području. –istaknuo je kandidat za šibenko-kninsko župana Ivica Ledenko.          

19. travanj 2024 13:05