StoryEditorOCM
Šibenikpriznanje za trud

‘Vi ste naše junakinje!‘: Radio Šibenik darivao medicinske sestre, heroine pandemije koronavirusa

Piše Šibenski.hr
12. svibnja 2021. - 14:28

Kad u otežanim uvjetima pandemije koronavirusa svoj posao nastavite obavljati s jednakom privrženošću i strašću trudeći se ne skinuti osmijeh s lica, onda za to morate biti nagrađeni. Upravo je to danas učinio Radio Šibenik za sve medicinske sestre Opće bolnice Šibensko – kninske županije u Šibeniku – priznao im trud i upornost da ne posustanu pred navalom virusa već duže od godinu dana prigodnim poklonima i transparentom na današnji Međunarodni dan sestrinstva.

Osim u programu, Radio Šibenik slavi naše heroine na svim odjelima svih bolnica i ambulanta, a posebno je prigodnim poklonima počastio medicinske sestre Opće bolnice u Šibeniku.

Djelatnici Radio Šibenika u kratkom druženju s medicinskim sestrama ispred Odjela za pedijatriju uručili su im, što drugo, ako ne kavu, kekse i čokoladu. 'Da vam ovo teško vrijeme pandemije koronavirusa i svega što nas je snašlo prođe što brže i s osmijesima', poručili su predajući pakete koje je osiguralo šibensko Djelo.

image
Radio Šibenik

'Medicinske sestre istinski su heroji pandemije koronavirusa, prešućene superjunakinje koje su ponijele teret pandemije teži nego što mi to uopće možemo zamisliti i zato je malo reći im – hvala, pisalo je, među ostalim, na transparentu kao priznanje da ih vidimo, čujemo i odajemo priznanje', poruka je Radio Šibenika za koju se nadaju da će danas i nadalje slijediti svi ostali.

18. travanj 2024 05:28