StoryEditorOCM
Šibenikželiš posao?

Šibenski traži mlade novinare za rad u dinamičnom i poticajnom okruženju, prijavite se na natječaj

Piše Šibenski.hr
28. srpnja 2021. - 14:27

HANZA MEDIA d.o.o. je vodeća medijska kuća na tržištu, koja u svom portfelju ima troje dnevne novine, petnaest magazina i više od deset digitalnih medijskih platformi.

Naš uspjeh ne bi bio moguć bez stručnih, inovativnih, fleksibilnih i visoko motiviranih zaposlenika orijentiranih na timski rad.

Ukoliko nam se želite pridružiti, prijavite se na natječaj za poziciju:

NOVINAR (m/ž)

u redakciji u Šibeniku.

Tražimo buduće novinare sa završenim studijem ekonomije, prava, psihologije, sociologije, filozofije, novinarstva, PMF-a, kao i studente/ice sa navedenih fakulteta.

Dio prijavljenih kandidata bit će pozvan na razgovor i testiranje.

Kandidati odabrani nakon razgovora i testiranja radit će u redakciji Slobodne Dalmacije kao suradnici ili pripravnici pod nadzorom mentora u razdoblju od najmanje 3, a najviše 12 mjeseci. Nakon toga razmotrit će se mogućnost stalnog zapošljavanja, odnosno rada putem studentskog ugovora ukoliko se radi o studentu/ici.

Molimo Vas da svoje životopise kao i informacije o posebnim znanjima, vještinama i svim odgovarajućim referencama pošaljete do 1. kolovoza 2021. godine na adresu elektroničke pošte posaosd@hanzamedia.hr

Uvjeti:

- izražene komunikacijske i organizacijske vještine

- poznavanje suvremenih medijskih trendova

- sklonost timskom radu, kreativnost, odgovornost

- orijentiranost cilju i poduzetnost u izvršavanju radnih zadataka

- spremnost za kontinuirano učenje/usavršavanje

- poznavanje jednog stranog jezika

- posjedovanje vozačke dozvole B kategorije

Nudimo vam:

- dinamično i poticajno radno okruženje

- mogućnost stalnog zaposlenja

U prijavi za natječaj potrebno je navesti osobne podatke podnositelja prijave (ime i prezime, adresa prebivališta, broj telefona/ mobitela, e-mail adresa), koji će se sukladno Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 97/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18) obraditi isključivo za potrebe provedbe natječaja.

19. travanj 2024 02:26