StoryEditorOCM
Šibenikrestovićev plan

Šibenski Importanne: SDP-ov kandidat za gradonačelnika predstavio projekt moderne zatvorene tržnice, evo kako bi se realizirao

Piše Šibenski.hr
11. svibnja 2021. - 12:16

Kandidat SDP-a za šibenskog gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima Tonči Restović danas je održao tiskovnu konferenciju u "šibenskom Importanneu" gdje je predstavio projekt moderne tržnice.

- Znam da puno Šibenčana ne prolaze baš često ovuda, što je razumljivo s obzirom na stanje prostora. No, ova lokacija je idealna za modernu tržnicu po uzoru na druge mediteranske gradove. Plan nam je u ovom prostoru napraviti tržnicu koja bi bila zatvorena i klimatizirana, a koja bi bila odmah uz autobusni i željeznički kolodvor te luku, što je prednost koju rijetko koji grad danas može sebi priuštiti - poručio je Restović.

Prema njegovim riječima, uz samu izgradnju pokrenulo bi se i subvencioniranje prometnih karata ljudima koji bi na otom prostoru prodavali svoje proizvode čime bi se podržao i rad lokalnih OPG-ova.

- Ovo je jedan od projekata koji ću raditi kad postanem gradonačelnik i mislim da će on utjecati na kvalitetu života mnogih ljudi - zaključio je na kraju Restović.

18. travanj 2024 11:03