StoryEditorOCM
ŠibenikUtakmica visokog rizika

Stižu Hajduk i Torcida: šibenska policija snimat će sve na Šubićevcu, pokrivat će i prilazne pravce, a na snazi će biti posebna regulacija prometa!

Piše šibenski.hr
15. listopada 2021. - 10:04

U nedjelju, 17. listopada 2021. godine s početkom u 17,30 sati na stadionu „Šubićevac“ u Šibeniku, održati će se prvenstvena nogometna utakmica 1. Hrvatske nogometne lige između HNK „Šibenik“ i HNK „Hajduk“ iz Splita na kojoj je dozvoljen posjet sukladno epidemiološkim mjerama.

Temeljem članka 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima djelatnici Policijske uprave šibensko-kninske će na dan odigravanja vršiti foto i video snimanje na prostoru stadiona kao i na prilaznim pravcima stadionu, poručili su iz šibensko-kninske policije.

- Molimo sve navijače na poštivanje odredbi Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima kao i da poštuju upute organizatora utakmice.

Također, tijekom 17. listopada na području grada Šibenika provoditi će se posebna regulacija prometa koja će se prilagođavati potrebama te ovom prilikom pozivamo sve vozače da budu strpljivi i poštuju upute policijskih službenika- rekao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko- kninske.

19. travanj 2024 23:34