StoryEditorOCM
Crna kronikaJako osiguranje

Utakmica visokog rizika prošla bez većih incidenata: policija postupala prema šest osoba, Torcidi oduzeto 20 bengalki

Piše šibenski.hr
18. listopada 2021. - 09:34

Prije, za vrijeme i nakon održavanja nogometne utakmice između HNK „Šibenik“ i HNK „Hajduk“ policijski službenici su intervenirali prema ukupno šest osoba, izvijestili su iz šibenske policije u ponedjeljak ujutro:

- Utvrđeno je kako je  27-godišnjak napravio prekršaj iz čl. 6. i čl. 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, 23-godišnjak prekršaj iz čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, 24-godišnjak prekršaj iz čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, 25-godišnjak prekršaj iz čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, 34-godišnjak prekršaj iz čl. 25. Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima te maloljetnica zbog počinjenog prekršaja iz čl. 4. st. 2. Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Maloljetnica i 34-godišnjak su nakon prekršajne obrade pušteni, dok su ostala četvorica uz Optužni prijedlog privedena na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko- kninske.

Također, prije početka utakmice, pregledom stadiona na istočnoj tribini, gdje su bili smješteni navijači Hajduka pronađeno je i izuzeto 20 komada pirotehničkih sredstava, tzv. bengalki, kazali su u policiji.

18. travanj 2024 23:21