StoryEditorOCM
Crna kronikaPrometna na Šubićevcu

U šibenskoj bolnici zadržan 48- godišnji vozač motocikla: Nesreću je skrivio 30- godišnjak u Caddyu neoprezno vozeći u rikverc

Piše šibenski.hr
10. kolovoza 2020. - 11:04

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 8. kolovoza oko 13.50 sati u Šibeniku u Ulici bana Josipa Jelačića je teže ozlijeđen 48-godišnji vozač motocikla, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, doznaje se u šibensko-kninskoj policiji.

- Do prometne nesreće je došlo kada je 30-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom VW, šibenskih registracijskih oznaka, pri vožnju unatrag s parking prostora na kolnik ulice bana Josipa Jelačića, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, nije propustio motocikl Piaggio, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je, pod utjecajem alkohola, upravljao 48-godišnjak, koji je u trenutku prometne nesreće u raskrižju zadržavao smjer kretanja ravno- izjavila je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

Protiv 30-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće.

20. travanj 2024 03:09