StoryEditorOCM
Crna kronikaPolicija obavila očevid

Požar u stanu na Njegoševom trgu uzrokovao kvar na električnim instalacijama produžnog kabela u sobi; Prikupljeno 50 paketa pomoći

Piše šibenski.hr
9. ožujka 2020. - 10:22

Šibenska policija obavila je očevid u stanu na trećem katu nebodera u Šibeniku u Ulici branitelja Domovinskog rata, gdje je u petak oko 13,30 sati izbio požar.

- Utvrđeno je da je uzrok požara kvar na električnim instalacijama produžnog kabela u sobi, odakle se požar proširio dijelom na cijeli stan. Uslijed djelovanja toplinske energije došlo je do oštećenja prozora na četiri stana iznad stana u kojem je izbio požar, dok je u stanu ispod došlo do oštećenja uslijed prodora vode- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko- kninske.

Podsjetimo, u trenutku požara u stanu su se nalazile tri osobe, točnije majka s dvoje djece. Na sreću, u požaru nitko nije ozlijeđen, a nastala šteta je procijenjena na više od par stotina tisuća kuna.

U tom požaru, obitelj Čondić ostala je praktički bez svega. Stoga je vrlo brzo pokrenuta kacija prikupljanja pomoći za tu višečlanu obitelj u kojoj su dvoje djece i školarci.

Trenutačno je čak 50 paketa pomoći prikupljeno je za obitelj Čondić.

Sugrađani su uglavnom donirali odjeću za djecu i potrepštine za školu, ali i novac u škrabicu namijenjenu za donacije.

Novčane donacije mogu se još uvijek uplaćivati na broj računa najstarije kćeri Lane Brajković uz naznaku 'donacija za pomoć obitelji Čondić'. HR1224020063210074744 Erste bank.

19. travanj 2024 01:17