StoryEditorOCM
Crna kronikaVišestruko ubojstvo

Evo što se dosad zna o ocu monstrumu; financijski je konzultant koji je bio menadžer u jakim tvrtkama. Na Facebooku najavio što bi mogao napraviti

Piše JL, šibenski.hr
25. rujna 2021. - 09:53

Hrvatsku je u subotu potreslo trostruko ubojstvo malodobne djece na području zagrebačkih Mlinova. Kao što smo izvijestili, prema prvim informacijama, usmrtio ih je njihov 56-godišnji otac ugušivši ih vlastitim rukama nakon čega je pokušao i sebi oduzeti život. Policija ga je u penthouseu urbane vile na Mlinovima pronašla u omamljenom stanju te se sumnja da se otrovao ili nagutao tableta. Prebačen je u KBC Sestre milosrdnice, ali zasad nije poznato u kakvom je stanju, piše Jutarnji list.

O počinitelju trostrukog ubojstva zasad se zna da je iskusni financijski konzultant koji je diplomirao na sveučilištu Donau-Universität Krems i ima titulu magistra poslovne administracije (MBA), radio je u nekim vodećim austrijskim leasing kućama, ali i na voditeljskim pozicijama u tvrtki Robert Bosch AG, Alcatel AG i drugima. Austrijski je državljanin sa stalnom hrvatskom adresom, a prema dostupnim podacima, rođen je 1965. godine.

Kako smo neslužbeno doznali, rastavljen je, a djeca su najvjerojatnije vikend trebala provesti s njim. Otac djece je, inače, iz Beča i ima vlastitu konzultantsku tvrtku.

Par minuta iza ponoći na svojem je Facebook profilu ostavio oproštajnu poruku, piše Telegram.hr.

“Doviđenja svima! Ja odlazim, jer ne mogu više ovo podnijeti. Napustila me ljubav mog života, budući da je moja bivša žena, …, bila vrlo loša prema njoj, a nemam ni novca. Sve što sam pokušao u posljednjih jednu do jednu i pol godinu nije me vratilo na posao, a čak niti moja masonska braća nisu mi htjela pomoći. Na kraju se nisu niti htjeli javiti na telefon. Samo su mi moji najbolji prijatelji … i …, te moj brat … pomogli koliko su mogli. No sada, ja sam na kraju! Stoga, doviđenja”, napisao je otac na svojem Facebook profilu. Isti post objavio je i na svojem Instagram profilu.

image
Screenshot
20. travanj 2024 03:52