StoryEditorOCM
Crna kronikaSuludi noćni pohod

Dvaput bježao policiji, vozio s poništenom dozvolom, odbio test na droge... Sve to u nekoliko sati napravio je 26- godišnjak: Hladit će se 15 dana

Piše šibenski.hr
31. kolovoza 2020. - 10:18

Velikih problema imala je šibenska policija u noći s petka na subotu s 26- godišnjim vozačem Volswagena zadarskih tablica:

- Prilikom postupanja policijskih službenika 29. kolovoza oko 2 sata u Šibeniku, u Ulici Velimira Škorpika, 26-godišnji vozač se u dva navrata odbio zaustaviti s osobnim automobilom Volkswagen zadarskih registarskih oznaka, po zapovijedi policijskih službenika, nakon čega je bez vozila, oko 2,10 sati, zatečen u Ulici Put Bioca gdje je uhićen i doveden u prostorije Postaje prometne policije- izjavila je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

Prema njezinim rijeima, daljnjim postupanjem je utvrđeno da je 26-godišnjaku poništena vozačka dozvola, da je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,44 g/kg alkohola u organizmu, a odbio je testiranje na droge.

- Tom prilikom, 26-godišnjaku je privremeno oduzet osobni automobil, a on je uz Optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku, gdje mu je određeno zadržavanje u trajanju od 15 dana- zaključila je Kosor.

25. travanj 2024 16:37