StoryEditorOCM
ZanimljivostiSPREMA SE SHOW

Uspješna poslovna žena nakon pustih godina vraća se pjevanju: Trema će biti moj najbolji prijatelj!; TLZP predstavio natjecatelje: znate li ikoga?

Piše L.L.
17. veljače 2020. - 13:13
Bivša pjevačica ET-ja, vlasnica PR agencije, pobjednica hrvatskog Celebrity MasterChefa i strastvena kuharica najpoznatije je lice nove sezone

Na proljeće kreće novo izdanje popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', a osmero kandidata šeste sezone već prolazi temeljite pripreme za zahtjevne transformacije, javljaju s Nove TV.

Među njima je glumac Siniša Ružić, kojeg će obožavatelji serije ''Na granici'' sigurno s nestrpljenjem dočekati.

''Volim pjevati, volim se maskirati, volim se zezati, volim zabaviti i iznenaditi publiku. Oduševljen sam što sudjelujem u ovom showu, osjećam i strah i uzbuđenje.

Okružen sam izvrsnim kolegama i frendovima koji će sudjelovati, svi imaju neke dosege i karijere, svi su osobno zanimljivi i dragi ljudi, i vesele me s njima razgovori o kuhinji, glazbi, sportu, obitelji. Već sad obožavam vrijeme koje provodimo u zezanciji!" - komentira Ružić.

Od glumaca iz popularne serije, u showu će se okušati i mlade glumačke snage Marko Braić i Pavao Medvešek.

Marko ističe kako ga zanimaju općenito ekstremne transformacije, pa ga veseli što će upravo to imati priliku ostvariti u showu.

''Pomisao na višesatno šminkanje ulijeva mi strah u kosti, no voljan sam suočiti se s tim i riješiti se svih predrasuda i strahova", obećaje.

image
Marko Braić planira se riješiti predrasuda

Fabijan Pavao ususret showu komentira:

"Smatram da je to odlična prilika izađem iz svoje zone ugode. Nikada dosad nisam sudjelovao u nečemu što je na toliko visokoj produkcijskoj razini i to me neopisivo veseli i motivira! Bit će to ludo razdoblje, jedva čekam da sve počne.''

Među muškim natjecateljima nalazi se i fitness trener, glumac i model Mario Valentić, kao i pjevačica Neda Parmać, koja priznaje kako je od samog početka prikazivanja ovog formata u Hrvatskoj priželjkivala poziv na audiciju.

Ulaskom u show Lana Klingor Mihić vraća se pjevanju.

Danas uspješna poslovna žena, vlasnica PR agencije, pobjednica hrvatskog Celebrity MasterChefa i strastvena kuharica, kaže kako se svemu veseli.

''Trema će biti moj najbolji prijatelj i stalni pratitelj, no nadam se onaj ugodni. Dok je god prisutna trema, to znači da mi je stalo...", ocjenjuje.

Na binu showa stat će i hrvatska kantautorica i radijska voditeljica Lu Jakelić, kao i stand-up komičarka Marina Orsag.

''Plaši me da neću dobiti likove uz koje mogu pokazati sve što mogu i da ću pasti na pozornici jer idem bez naočala...", komentirala je u svom stilu.

19. travanj 2024 10:09