StoryEditorOCM
Zanimljivostikulinarska zvijezda

Nesuđeni svećenik Stjepan Vukadin iz Rogoznice o svom privatnom životu: Već nakon dva mjeseca veze znao sam da ću oženiti Katarinu

Piše Dolores Tolić/Gloria
21. listopada 2021. - 16:29

Domaća gastro scena dosad nije imala kuhara čiji je životopis tako osebujan kao onaj Stjepana Vukadina (28). Najmlađi član tročlanog žirija emisije “MasterChef” odrastao je u obitelji sa šestero djece, školovao se za svećenika, a na karijeri bi mu mogli pozavidjeti i dvostruko stariji kolege.

Uz to što je u proteklih desetak godina bio na čelu kuhinja nekoliko poznatih restorana, za svoje gastronomske kreacije već je dobio i preporuku Michelina.

- Više ne mogu otići ni u trgovinu a da me putem netko ne zaustavi, no na to sam bio spreman kad sam lani prihvatio poziv Nove TV - govori Stjepan Vukadin za novi broj magazina Gloria, kojemu je televizijski izazov došao nakon najvažnijeg događaja u privatnom životu.

U ljeto 2020. njegova supruga Katarina (28) rodila je dječačića Gabriela, koji je imao samo sedam mjeseci kad je njegov tata dobio angažman u showu.

- U početku mi je bilo teško jer sam puno vremena provodio u Zagrebu, a doma sam dolazio svaki drugi vikend. Srećom da je Gabriel stvarno dobro dijete, tako da se supruga nekako snalazila bez mene. Nedavno je počeo izgovarati prve riječi, a trenutačno se najviše voli igrati s loncima i kuhačama - priča kuhar koji je zbog izgleda pridobio simpatije brojnih gledateljica.

Stjepanova supruga kaže da joj ne smeta što su žene odmah primijetile njegove prodorne plave oči i muževnu figuru. Katarina i Stjepan zaljubili su se prije pet godina, a početkom studenog proslavit će drugu godišnjicu braka.

19. travanj 2024 02:37