StoryEditorOCM
Zanimljivostiužasno iskustvo

Antonija Mišura Sandrić u panici: ‘Sve je nestalo u trenu, ne možete ni zamisliti osjećaj nemoći i tuge‘

Piše Gloria.hr
30. travnja 2021. - 21:08

Poznata hrvatska košarkašica Antonija Mišura Sandrić proteklih je dana proživljava pravu dramu. Naime, sve češće se događaju napadi na društvene profile poznatih osoba, a pošteđena nije bila ni Antonija. Njezin Instagram profil bio je hakiran, što je Antoniji ulilo strah u kosti jer nije znala kako će ga vratiti.

No, uz pomoć prijatelja ova nemila situacija relativno se brzo razrješila.

"Vraćam se sa osmijehom, jer sam baš tako zadnji put i zabilježena na mom profilu, bio je rođendan moje sestre i bio je divan i prekrasan dan, dan za poželjeti. Kada sam došla kući i objavila predivne slike sa rođendana, dobila sam poruku u DM, koja mi je vjerovali ili ne preko noći promijenila moj veseli duh. Svi koji me znaju, znat će da sam uvijek nasmijana i vesela, a od subote u noći pa sve do prije par sati na mom licu vladao je samo strah i zabrinutost", započela je Antonija svoju podužu objavu.

"Hakirali su moj profil, dio mog zivota kojeg sam dijelila ovdje s vama dragi moji je na ovom profilu, kako od sportskih uspjeha, svog običnog života pa do trenutka kad sam život zamijenila ulogom majke i dobila svoju curicu. Sve je to nestalo u trenu, doslovno preko noći mi je netko ukrao identitet.", otkrila je košarkašica.

Ne možete niti zamisliti osjećaj nemoći i tuge koji je strašan, znati da netko drugi vlada vašim životom je stravičan, tražiš pomoć na sve strane.

"Nisam vjerovala da će se to upravo meni dogoditi,mozda sam čak pomalo i neozbiljno shvaćala da moram misliti kako puno bolje zaštititi svoj profil i puno bolje i pametnije donositi odluke, ali eto, život nas svakim danom uči i dobrom i lošem. Tek sad sam shvatila koliko mi znači ova mala zajednica vas dragi ljudi, koliko mi zapravo fali podijelit sve s vama, koliko zapravo mi fali vidit' objave prijatelja, pa i ljudi koje sam upoznala preko ove zajednice. Jednostavno se povežeš sa svima, sve to postane dio tvog života. Zato hvala vam svima tko god je dao bilo kakvu informaciju, tko god je pomagao na bilo koji način - porukom podrške, pozivom....Hvala do neba dobri ljudi", zahvalila se Antonija.

19. travanj 2024 06:30