StoryEditorOCM
GlazbaU ritmu muzike za ples

Tri šibenska projekta nominirana za nagradu Ambasador koja se dodjeljuje najboljima na elektronskoj sceni, evo kako možete glasovati za njih

Piše Šibenski.hr
17. veljače 2021. - 19:58

Peta po redu dodjela nagrada Ambasador koje se dodjeljuju akterima domaće i regionalne elektronske scene, održat će se 19. ožujka 2021 u Opatiji. Nagrade se dodjeljuju u 28 kategorija, a Šibenčani su zastupljeni u njih tri: Video stream godine, Event godine te Vizualno rješenje godine.

Naime, Soundtrack Croatia je  nominiran u kategoriji Video stream godine, Seasplash festival u kategoriji Event godine i Vizualno rješenje godine, a Martinska Šibenik također u kategoriji Vizualno rješenja godine.

Za sve njih možete glasovati online, i to na stranici ambasador.hr., i to još punih devet dana.

Podsjetimo, projekt Ambasador su 2016. godine pokrenuli entuzijasti okupljeni oko portala Klubskascena.hr koji je tada slavio 15 godina rada, a slovi za najpoznatiji medij elektroničke glazbe u Hrvatskoj i regiji još od 2001.

Nagrada Ambasador, kao prva ove vrste unutar hrvatskog glazbenog miljea, dodjeljuje se akterima hrvatske elektroničke scene za ostvarenja u proteklih 12 mjeseci. Ambasador potiče svježe nove projekte, programe i autore; služi kao platforma koja se brine za nove kreativce na sceni i kroz brojne kategorije odaje počast najboljim festivalima, klubovima, glazbenicima i plesnim destinacijama koje dodatno oplođuju hrvatski prihod od turizma.

25. travanj 2024 15:05