StoryEditorOCM
GlazbaThe Voice

Na Vinkovu pobjedu reagiraju Hrvati, oglasile se i Dvornikove: ‘Prvi put u povijesti!‘; Pogledajte fotografije nakon pobjede, slavili su svi 

Piše L.L.
23. veljače 2020. - 15:28

Iščitavajući komentare na pobjedu Vinka Ćemeraša koji je publiku sinoćnjim triju nastupima privukao na svoju stranu, pratiteljima showova formata sličnog "Voiceu" moglo bi nekoliko stavri biti nejasno.

Prva i ona najočitija je zaista nevjerojatna, ne samo za hrvatske, već i svjetske pojmove, ujedinjenost komentatora. Ovoga puta, čini se, Hrvati su izborom najlješeg glasa u državi - zadovoljni.

"Prvi put u povijesti", komentirao je netko, a mi se moramo složiti. 

Oduševljenim komentarima javnosti pridružile su se i Danijela i Ella Dvornik, budući da je Vinko pobjedu zaslužio, u konačnici, pjesmom Dina Dvornika, "Pelin i med".

"Baš mi je drago da je Vinko pobijedio The Voice s pjesmom "Pelin i Med". Osim što je tu pjesmu teško pjevati, mislim da i sama tematika pjesme opisuje cijelo Vinkovo putovanje. Vinko, sve najbolje u daljnjoj karijeri! Kad ti život ponudi pelin, drmni odma dva", napisala je Ella, a Danijela dodala - srce.

Sinoć su pak nakon proglašenja pobjednika slavili svi, Bernarda Bobovečki, Albina Grčić i Filip Rudan koji su, baš tim redom, zasjeli na zavidna mjesta umalo najljepših glasova u Hrvatskoj. Pobjednik je mogao ionako biti samo jedan, a ovaj put ta je čast pripala skromnom momku iz Čapljine.

image
Darko Tomaš/Hanza Media
16. travanj 2024 14:56