StoryEditorOCM
OstaloOsvajači Kupa

Mladim vaterpolistima Solarisa čestitali Perica Bukić i Paško Rakić

Piše šibenski.hr
24. kolovoza 2020. - 13:42

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić posjetio je danas mlađe kadete Vaterpolskog kluba Solaris iz Šibenika koji su na nedavno održanom Kupu Hrvatske na zagrebačkoj Šalati osvojili prvo mjesto. Na čelu s trenerom Denisom Seferovićem do osvajanja Kupa stigli su nakon pet pobjeda. 

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić čestitao je mladim vaterpolistima na ostvarenom uspjehu.

„Upućujem vam čestitke te izražavam ponos na vaš nacionalni sportski uspjeh, koji je rezultat predanog i discipliniranog rada, ali i uz dobro i koordinirano vodstvo.“, kazao je zamjenik gradonačelnika. Također je iskazao podršku koju lokalna zajednica upućuje svojim mladim nadama, brinući se za infrastrukturu i uvjete u kojima oni treniraju te napomenuo kako će to nastaviti činiti i dalje.   

Čestitke mladim vaterpolistima uputio je i Perica Bukić, izvršni direktor Hrvatskog vaterpolskog saveza te najtrofejniji hrvatski i svjetski vaterpolist svih vremena.  

„ Neka vam ovaj uspjeh bude poticaj za još jači trud i rad, te vam želim da sljedeću godinu obranite naslov prvaka. Želim vam još puno sportskih rezultata, ali i puno uspjeha u neizostavnom obrazovanju. “, kazao je Bukić, a čestitkama se pridružio i potpredsjednik VK Solaris Tomislav Jukić.

 

20. travanj 2024 02:22