StoryEditorOCM
Nogometpreporođeni marin

Jakoliš nakon slavlja protiv Hajduka: Želio sam svima pokazati da nisam igrač za posudbe!

Piše Šibenski.hr
18. listopada 2021. - 10:30

Šibenik je na Šubićevcu  pobijedio Hajduk s 2:0 za prvo domaće slavlje nad Splićanima nakon punih 14 godina.

Ponajbolji igrač Narančastih ove sezone, Marin Jakoliš, inače igrač Hajduka na posudbi u matičnom klubu, nije ovoga puta zabio no svaki njegov bijeg na lijevom krilu izazivao je paniku među obranom "bijelih".

''Želim prvo čestitati ekipi koja je bila izvanredna svih 95 minuta. Utakmica puna akcije, puna svega. Na kraju 2:0, boriš se cijelu utakmicu da ne primiš gol, Hajduk je u nekim situacijama bio bolji, ali mislim da smo zaslužili tri boda'', rekao je Jakoliš koji je bio prilično emotivan u izjavi za Dnevnik Nove TV.

Komentirao je situaciju oko penala kojeg je prepustio kapetanu Ćuriću.

"U tom trenutku se nisam osjećao najbolje. Bile su dvije situacije u kojima nisam zabio gol, jednostavno Ćurić je bio spreman pucati, tako je rekao. Rekao je da želi i jednostavno sam mu prepustio.''

Pojasnio je Jakoliš i kako je došlo do njegovog preporoda u Šibeniku. Otkako je stigao na posudbu, postao je ključan za momčad Marca Rosasa.

"Ima tu puno faktora. U Hajduku se nisam osjećao kao ovdje. Trenutno sam pun samopouzdanja, pun energije, gladan, željan dokazivanja da ljudi vide da nisam igrač za posudbu. Htio sam se svima dokazati. Očekivao sam ovo, vjerovao sam u sebe, ali nisam mislio da će se ovako brzo dogoditi", rekao je Jakoliš.

23. travanj 2024 10:01