StoryEditorOCM
OstaloUživo ispred kazališta

Večeras Arsenov feral uživo na otvorenoj sceni - svi ste dobrodošli! Početak je u 21 sat

Piše Šibenski.hr
12. lipnja 2020. - 19:26

Nakon što su se proteklih tjedana šibenski glumci i pjevači u Arsenovu feralu družili isključivo online gdje su taj popularni program pratili na YouTube kanalu šibenskog teatra, večeras, u petak, 12. lipnja glazba i stihovi odzvanjat će Trgom kralja Držislava ispred zgrade HNK u Šibeniku.

-Prvi kulturni program na otvorenom za našu publiku u gradu. Naš kabare „Arsenov feral“ ovaj tjedan s popuštanjem epidemioloških mjera dolazi Vam uživo. Za zatvaranje glazbeno-scenske sezone za Vas smo pripremili zadnji nastavak Vašeg omiljenog formata, kabarea u specifičnom okruženju našeg trga ispred kazališta. Sam ambijent bit će posebno uređen, što je naša mala tajna, koju će u potpunosti doživjeti samo publika koja dođe na kabare - poručili su iz šibenskog teatra.

Stihove će večeras tako govoriti glumci Oriana Kunčić, Franka Klarić, Ana Perković, Šime Bubica i Kristian Šupe. Od glazbenika nastupaju Ante Stošić, Ante Prgin, Toma Gracin, Kristina Pešić, Goran Subašić, Toma Cukrov, Nataša Cvitan Plazibat, Šime Bubica i Sara Lovrić Caparin. Početak večerašnjeg izdanja glazbeno poetskog programa Arsenov feral je u 21 sat.

19. travanj 2024 18:31