StoryEditorOCM
OstaloBetina film festival

Uživanje u posebnom ambijentu: Bit će prikazani brojni zanimljivi i nagrađivani naslovi

Piše šibenski.hr
17. kolovoza 2021. - 13:41

Već četvrtu godinu zaredom u Betini na otoku Murteru Od 18. do 21. kolovoza se održava festival hrvatskog i međunarodnog filma Betina Film Festival (BAFF).

U doista posebnom ambijentu gledateljima će biti prikazano čak 38 kratkometražnih filmova te četiri nagrađivana dugometražna hrvatska filma.

Bogati filmski program donosi more dobrih filmova raspoređenih u 8 kategorija. Među njima su i brojni zanimljivi naslovi iz kategorije igranog, animiranog i dokumentarnog filma, nagrađivani na brojnim svjetskim i hrvatskim filmskim festivalima.

Uz to, premijeru će na Betini imati čak 12 kratkometražnih filmova a nova festivalska kategorija “VR film” će zasigurno podignuti kvalitetu festivala na višu razinu te donijeti novu dimenziju gledanja filma.

BAFF Kids filmska radionica i ove godine okuplja najmlađe zaljubljenike u film čiji će se rad premijerno prikazati posljednjeg festivalskog dana.

O najboljim filmovima u natjecateljskom programu kratkometražnog filma odlučivat će žiri u sastavu nagrađivane glumice Lane Barić, redatelja Danila Šerbedžije i Veljka Popovića, uz filmskog kritičara Ivicu Perinovića.

Zbog epidemioloških razloga gledalište je smanjeno te su svi uvjeti za sigurno odvijanje festivala osigurani.

Detaljan program pronađite ovdje

23. travanj 2024 17:58