StoryEditorOCM
OstaloGradska knjižnica Juraj Šižgorić

Dođite večeras upoznati Kristiana Novaka, hvaljenog i nagrađivanog pisca čiji su romani hit među čitateljima

Piše Šibenski.hr
11. studenog 2019. - 13:44

Zanimljiva književna večer očekuje vas ovoga ponedjeljka u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić. Ljubitelji lijepe riječi i književnosti doći će na svoje. Knjižnica, naime, ugošćuje mladog i nagrađivanog književnika Kristiana Novaka.

O svojoj spisateljskoj karijeri i romanima koje je napisao (Črna mati zemla, Ciganin, ali najljepši..., nagrađivanim i dramatiziranim te postavljenim na kazališnim daskama, a što je još važnije hvaljenim i vrlo čitanim, o sebi i svojoj predavačkoj karijeri na Filozofskom fakultetu u Rijeci, Novak će razgovarati s moderatoricom Marinom Čelić Polegubić iz šibenske knjižnice, a početak ove književne večeri je  u 18. 30 sati.

 
 
No, nije to sve što vam knjižnica ovog ponedjeljka nudi. Zaljubljenike u zeleno i biljke, ekološki osvještene i "okolišno" savjesne vjerojatno će zanimati predavanje o permakulturi koje knjižnica organizira večeras u povodu Dana hrvatskih knjižnica.
 
Naime, u sklopu programa "Zeleno volim", koji sufinanciraju Europska unija i Grad Šibenik u sklopu projekta C-Change (programa URBACT III) predavanje o permakulkturi u Hrvatskoj održat će Gordana Dragičević, permakulturna stručnjakinja. 
 
Predavanje počinje u 18 sati.
 
19. travanj 2024 17:45