StoryEditor
ReflektorSVAKI TJEDAN OGLAS JEDAN

Tko će naslijediti Vesnu Kalembu? U Banovini su se pregrupirali i raspisali novi natječaj za šefa komunalnih redara, poznati i uvjeti

Piše Nikolina Lulić
31. siječnja 2020. - 23:59

Tko će biti novi šef ili šefica komunalnih redara, doznat će se uskoro jer je raspisan natječaj objavljen u Narodnim novinama za to upražnjeno radno mjesto u Banovini.

Da budemo konkretni, traži se voditelj Odsjeka za komunalno redarstvo i to magistar ili stručni specijalist društvene/tehničke struke s najmanje pet godina iskustva na odgovarajućim poslovima, položenim državnim stručnim ispitom ili s obvezom da ga položi u roku od godine dana od prijema u službu.

Svi zainteresirani za ovaj zahtjevan i odgovoran posao svoje prijave mogu Gradu poslati zaključno do 16. svibnja i to Odsjeku za upravljanje ljudskim potencijalima i pomoćne poslove.

Razloge primanja u službu još jednog činovnika objasnio nam je Damir Ordulj, pročelnik za komunalu.

- Na prošloj sjednici Gradskog vijeća napravljena je nova reorganizacija ovog Upravnog odjela koji sada ima pet odsjeka - za komunalno gospodarstvo na čijem je čelu Esma Kalemba, bivša šefica Odjeka za redarstvo, za komunalno održavanje koji vodi Damir Babić, te za javne površine kojim upravlja Natali Ribičić te za mjesnu samoupravu koji je pod Suzanom Bartulović. Ostalo nam je upražnjeno mjesto voditelja Odsjeka za redarstvo, zbog čega raspisujemo natječaj - objašnjava Ordulj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. srpanj 2021 13:49