Dana 24.V.2020. navršit će se tužnih i pustih mjesec dana od prelaska u vječnost našeg voljenog

JAKOVA (SLAVKA) KVASINE

Želimo zahvaliti svim dragim ljudima koji su nam izrazili sućut iskazujući poštovanje našem Jakovu i dijeleći s nama bol i tugu. Dirnuti smo i počašćeni vašom pažnjom. Spruga Anka i kćeri Damira, Silvana i Jasmina s obiteljima
Dana 23.V.2020. navršava se 40. tužnih dana od kada nas je napustio naš voljeni suprug, otac, djed i brat

STJEPAN KOVAČIĆ UČO

1941. - 2020.
Dirnuti iskazanom pažnjom u trenucima naše tuge, zahvaljujemo rodbini, susjedima, prijateljima i svim dragim ljudima na riječima utjehe i podrške.Također hvala svima koji su nam pisanim i usmenim putem izrazili sućut. Zahvalna obitelj. Počivao u miru Božjem.
Dana 22.V.2020. navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni suprug, otac, djed i svekar

IVAN BRATINČEVIĆ

pok. Šimuna 1947. - 2020.
Hvala ti za sve, ostat ćeš u našim srcima zauvijek. Zahvaljujemo svim dragim ljudima koji su bili uz nas u teškim trenutcima, rodbini, prijateljima, susjedima... Posebno zahvaljujemo doktorima KBC Firule, odjel neurologija, kirurgija, onkologija, dermatologija i obiteljskom liječniku. Hvala svima koji su nam usmeno ili pismeno izrazili riječi utjehe i podrške. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.
Prošlo je tužnih mjesec dana od kada nas je napustio naš dragi

PETAR IVANIŠEVIĆ

1939. - 2020.
Duboko smo dirnuti pažnjom i riječima utjehe koje su nam iskazane u trenucima naše velike tuge. Zahvaljujemo rodbini, prijateljima i susjedima i svim dragim ljudima koji su bili uz nas i izrazili usmene i pismene sućuti. Vaša potpora nam je mnogo značila u ovim teškim danima. Zauvijek ćeš biti u našim mislima i srcima. Tvoja obitelj Počivao u miru.
Dana 22.V.2020. navršava se tužnih mjesec dana od smrti našeg rođaka i prijatelja

ZORAN ŠARAC SREBRENI

Ovim putem zahvaljujemo vlasniku i osoblju doma za starije i nemoćne u Sutini, susjedima iz Bušićeve 11, njegovim prijateljima te vlasniku i osoblju kafića "La Vie" Zahvalni rođaci Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
06. srpanj 2020 23:45