StoryEditorOCM

zaljubljeni u hvarMladi par iz Njemačke zaručio se ispred Paklenih otoka: ‘Tu sam radio kao skiper i tu mi je prvi put rekla da me voli, poslije toga se ne razdvajamo‘

Piše Mirko Crnčević
10. rujna 2021. - 13:39

Mladi par iz Njemačke, Mario Iličić i Mellisa Appelbaum svoj odmor treći put provode u Jelsi na otoku Hvaru. Ove godine su noći bile najljepše uz zlatnu kapljicu na "Fešti vina" i nakon toga su pale zaruke, obećali su jedno drugome brak, a gdje bi drugo nego na gliseru nakon što su iz hvarske luke u predvečerje isplovili prema Paklenim otocima.

Pitali smo Marija odakle ta ljubav prema Jelsi i Hvaru, te zašto zaruke baš na škoju?

- Nekoliko ljeta, točnije od 2015. do 2019. godine, radio sam kao skiper na Stipanskoj, zavolio more i ljude na otoku. Naravno, stekao sam i dobre prijatelje, Hrvoju Gudelju sam čak bio vjenčani kum. Tada mi je Mellisa prvi put rekla da me voli i poslije toga se više ne razdvajamo. Stoga je sasvim logičan slijed bio da tu upriličimo i zaruke, a ideja je bila da to bude upravo na onim mojim rutama kojima sam ja i prije plovio dok sam radio u Hvaru - ističe Iličić, mladić rođen u Njemačkoj, čiji su roditelji porijeklom iz Slavonskog Broda.

Oboje žive u Gϋterslohu kod Bielefelda i rade u sektoru trgovine, vjeruju u zajedničku i sretnu budućnost. Mellisa dodaje da im je na Hvaru sve lijepo i dobro.

Fešta je bila izvan svih očekivanja, luda zabava i vatromet, a onda još i zaruke na morskom plavetnilu. Ništa bolje ni poželjeti nije mogla i voljela bi jednog dana sa svojim suprugom živjeti upravo u Jelsi. 

image
Mirko Crnčević
18. travanj 2024 16:21