StoryEditorOCM

PRVENSTVO HRVATSKEOptimisti u Makarskoj: Roko Ćepić-Zokić iz Labuda ukupni pobjednik, slavio je ispred klupskih kolega Marina Ljubičića i Josipa Tafre

Piše Mladen Bagić/Makarska kronika
11. svibnja 2021. - 08:00

Roko Ćepić-Zokić ukupni je pobjednik izborne regate na "Makarska kupu", održanom proteklog vikenda u akvatoriju makarske plaže. Član splitskog "Labuda" pobijedio je ispred klupskih kolega Marina Ljubičića i Josipa Tafre.

Nastupilo je 130 brodova iz 15-ak klubova, pod pokroviteljstvom HJS-a, u organizaciji JK "Bura", u muškoj i ženskoj konkurenciji do 12 i do 15 godina.

Održavanje regate u klasi Optimist, koja se boduje za prvenstvo Hrvatske, odobrio je HJS uz poštivanje svih propisanih mjera Stožera civilne zaštite RH i uputa liječničke komisije HJS-a.

– Nagrađeni su najbolji u ukupnom poretku, te u pojedinim uzrasnim kategorijama. JK "Bura" je položio još jedan organizacijski ispit. Naši jedriličari Filip Beneta, Nikola Bilić, Klement Mihaljević, Mario Pivac, završili su pri dnu poretka, ali se radi praktički o početnicima, i kojima je ovo bila izazovna utrka u kojoj su uživali – kaže nam tajnik makarskog kluba Zoran Malenica.

image
Imalo se što fotografirati
Ivo Ravlić/Cropix
19. travanj 2024 06:24