StoryEditor
ViralTrik za upamtiti

Tijekom pranja ruku ‘nezaštićene‘ ostaju upravo jagodice prstiju, a ovaj video to dokazuje: mislili ste da znate nasapunati? Promislite ponovno

Piše PSD
23. ožujka 2020. - 12:55

Mislili ste da ne postoji više nikakav novi način koji bi vas učio kako pravilno oprati ruke? Posljednji uradak u nevjerojatno je kratkom roku postao viralan, pogledali su ga milijuni ljudi na svijetu, a on sugerira drugačije.

Sve one koji su mislili da su pranje ruku savladali još u osnovnoj školi, ionako su dosad već poljuljala videa koja je odaslala Svjetska zdravstvena organizacija. Sigurno niste bili baš toliko temeljiti da ste zahvatili svaki dio svojih šaka, pa i ispod noktiju.

Otkad je proglašena pandemija koronavirusa, nikome nije svejedno. A najnoviji viralni video pokazuje nam uz pomoć jednog jednostavnog trika da često zaboravljamo na najvažniji dio naših ruku - jagodice prstiju, piše Independent.

Uz pomoć crne boje, Španjolac koji je video podijelio na Twitteru, demonstrira kako prilikom pranja i trljanja vršci prstiju, upravo oni koje prinosimo kasnije ustima, ostaju nedovoljno "izribani". Tumači potom kako je potrebno staviti šaku u šaku i trljati, kako bi se baš svaka nečistoća isprala.

Pogledajte kako on to radi dok mu ruke ne budu potpuno prekrivene crnom bojom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. srpanj 2021 04:33