StoryEditor
ShowbizNjen idol

Viktorija Rađa priznala da se s Dinom nikad 'ne izvlači od seksa', ali i kojem slavnom muškarcu ipak ne bi mogla odoljeti: 'Ne da bi mi muž oprostio, nego bi mi čestitao!'

26. rujna 2019. - 17:39
duplancic_bestfeller5-11121

Iako su u braku skoro dva desetljeća, Viktorija i Dino Rađa prilično su zatvoreni kada je riječ o njihovom odnosu i intimi. 

Nekadašnja manekenka ipak je za IN magazin otkrila neke detalje.

Odgovarala je i na najprovokativnija pitanja, poput onog imaju li ona i Dino nadimke za intimna područja. Otkrila je i da svom mužu nikad ne laže da ju boli glava kako bi izbjegla odnose.

- I danas smo zaljubljeni kao prvog dana. Uvijek kažem recept je imati Dina Rađu za muža - objasnila je nekadašnja misica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nešto....SVE ❤️ . . . #loveofmylife #love #justatwoofus #happytime #gloriaglam

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Na pitanje bi li pokleknula da na pustom otoku završi s Bruceom Willisom, Viktorija je odgovorila da bi.

-  To bi mi čak moj muž ne oprostio, nego čestitao. Bruce Willis mi je idol otkad sam bila dijete. To si znao pa si me zato pitao - našalila se Viktorija s novinarom.

A ljubavna priča Viktorije i Dina počela je prije 24 godine. Upoznao ih je Toni Kukoč kojeg je Viktorija poznavala iz teretane.

Između budućih supružnika odmah je zaiskrilo. Dino je tad već bio proslavljeni košarkaš, a Viktorija se te godine okrunila lentom Miss Dalmacije i druge pratilje na natjecanju za Miss Hrvatske, a gradila je i glazbenu karijeru.

- Naše vikendice u Ražnju udaljene su 50 metara jedna od druge. No ondje se nikad prije nismo sreli – ispričao je Dino ovog ljeta za GloriaGlam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

U istom intervjuu slavni košarkaš otkrio je da su se nakon upoznavanja više puta čuli telefonski, dok se nije odvažio i odlučio napraviti korak više. 

- Zamolio sam njezinu prijateljicu s kojom je nosila reviju da je nakon toga izvede van na dogovoreno mjesto. Viktorija nije imala pojma zašto je toliko nagovara, ali ipak je došla.

Čekao sam ih u autu na parkiralištu, a kad sam ih vidio da prilaze upalio sam duga svjetla. Iako sam do tada iza sebe imao i karijeru i brak i nisam bio balavac, kako se Viktorija približavala, počele su mi se tresti ruke i nisam se mogao smiriti – priznao je Dino.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na drugom kraju svijeta...❄️☃️🌧🏢

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Vjenčali su se u kolovozu 2001. godine. Sudbonosno ‘da’ izrekli su među najbližim prijateljima, na jahti usidrenoj u Korčuli.

- Bilo nas je sedam i skiper koji je radio na našem brodu. Nitko nije znao da se idemo oženiti. Skiperu smo rekli na pola puta da se idemo vjenčati u Korčulu. Nakon toga samo svi smo zajedno skočili u more.

Tek onda smo nazvali roditelje. Bilo je baš posebno i netipično - priznala je lijepa Viktorija.

Viktorija i Dino 2003. godine dobili su sina Roka, a pet godina kasnije rodio se Niko. Košarkaš iz braka s bivšom suprugom Željanom ima 22-godišnjeg sina Duju. 

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 01:14