StoryEditor
Showbizjeste li za pivoslac?

Otvara se najveća Harry Potter trgovina na svijetu! Sve je još pod velom tajne, ali neki primamljivi detalji su procurili...

Piše L.L.
13. siječnja 2020. - 11:14

Sanjate li o čarobnjačkoj pelerini ili grahu sveokusnjaku Bertieja Botta, pričekajte do ljeta pa se zaputite u New York, gdje će se otvoriti najveća trgovina posvećena Harryju Potteru i njegovom filmskom serijalu. Kažemo filmskom, jer iza svega stoji Warner Bros.

Trgovina će se nalaziti u blizini poznate uglate zgrade Flatiron Building na Manhattanu. Imat će površinu od gotovo dvije tisuće kvadrata, bit će na tri etaže, a ponuda će mu biti daleko bogatija od one u postojećim Harry Potter trgovinama u Los Angelesu i Orlandu te će nuditi i proizvode vezane uz serijal Fantastične zvijeri i gdje ih naći.

Imat će i interaktivni dio te ponudu ića i pića koje smo imali priliku vidjeti u serijalu. Sve je još vrlo misteriozno, no prema ilustracijama koje je objavio Warner Bros. čini se da će biti riječ o kafiću u čijoj će ponudi biti sladoledi, kava i pivoslac, piše Insider.

item - id = 1000137
related id = 0 -> 1104856
related id = 1 -> 1089352
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2021 12:31