StoryEditor
Showbizdašak optimizma

Omiljeni glumac pokrenuo emisiju iz svog doma u kojoj će govoriti samo o dobrim vijestima, a u prvoj epizodi je imao dva zanimljiva gosta

Piše A. J.
30. ožujka 2020. - 12:15
AFP

Pandemija koronavirusa zaustavila je gotovo cijeli svijet, ili ga barem u velikoj mjeri usporila. Sva veća okupljanja su otkazana, snimanja filmova i serija su zaustavljena, a premijere odgođene.

Drugi nastavak uspješnog horora A Quiet Place također je odgođen, a iako će to prouzročiti velike financijske gubitke producentskoj kući, redatelj filma John Krasinski ostao je pozitivan te je odlučio pokrenuti web show iz svog doma jednostavnog naziva "Some Good News", ili u prijevodu "Neke dobre vijesti".

Prva epizoda objavljena je sinoć na YouTubeu, a sastoji se od dobrih vijesti i lijepih priča iz cijelog svijeta koje su njegovi fanovi objavljivali na Twitteru.

Ali to nije sve. S obzirom na to da je američka verzija serije "The Office" proslavila svoju 15. obljetnicu prošlog utorka, Krasinski je virtualnim putem ugostio svog kolegu sa seta, Stevea Carella.

Dvojac se prisjetio svojih najdražih trenutaka sa seta te su otkrili zbog čega je serija bila tako uspješna.

- Seriju je bilo zabavno snimati zbog toga što su svi glumci navijali jedni za druge. Svi bi jedni drugima omogućili trenutak da zablistaju i to slavili - rekao je Carell, a Krasinski se osvrnuo na same početke serije.

- Bio sam konobar kada sam dobio ulogu u seriji. Imao sam 23 godine i čim smo završili snimanje pilot epizode vratio sam se konobarenju jer sam bio siguran da od serije neće biti ništa. Mislim da smo svi isprva imali taj osjećaj - rekao je Krasinski.

Dvije možda i najveće zvijezde popularne humoristične serije još su malo razgovarale o svojim iskustvima sa snimanja, a zatim je voditelj novog showa ugostio i djevojčicu koju je nakon završetka kemoterapije dočekalo cijelo susjedstvo, poštivajući mjere socijalnog distanciranja.

John Krasinski je uvijek bio jedna od najpozitivnijih osoba u glumačkom svijetu, a novi web show kojeg je pokrenuo zasigurno će unijeti malo svjetla među tmurne vijesti kojih je svakog dana ionako previše.

#JOHN KRASINSKI#STEVE CARELL#SOME GOOD NEWS#THE OFFICE

Izdvojeno

04. lipanj 2020 11:04