StoryEditor
ShowbizSve skače

Nives Celzijus 'glupirala' se s Ivanom Mišerić i zgrozila jednu pratiteljicu: Povlačiš se sa ženom? Gadljive ste, fuj...

Piše J.V.
7. kolovoza 2017. - 16:27
20482617_330851613995437_1218917263407579136_n

Nives Celzijus na odmor se prije nekoliko dana zaputila sa svojim dobrim prijateljima Daliborom Petkom i Ivanom MIšerić. Ekipa je posjetila otok Silbu, a na 'vratima Jadrana', kako nazivaju ovo prekrasno mjesto, provode vrijeme u morskim radostima.

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Najprije su pokušavale zajahati ogromnu ptičurinu, a kada su se konačno popele na 'napuhanca' mogle su uživati i odmoriti. Prijateljice i njihovu 'borbu' cijelo je vrijeme fotografirao Petko, kojega su Nivesini pratitelji okarakterizirali kao 'savršenog pratitelja'.

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

No, Nives zasigurno nije ni slutila da će objavom bezbrižne fotografije ponovno razjariti neke svoje sljedbenike. U 'glupiranju' s Ivanom Mišerić neki su prepoznali malo preveliku bliskost, pa je jedna pratiteljica objavila ljutiti komentar.

"Jel ti to djeca gledaju Nives? Mama se povlači sa ženom, gadljive ste, fuj!", napisala je.

Poznata pjevačica nije odgovorila na dotični komentar, a nije se oglasila ni Mišerić. Prijateljice su dosad vjerojatno navikle na 'zle jezike', pa se na ovakve opaske ne obaziru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. listopad 2020 16:33