StoryEditor
Showbizljeto u Gradini

Ako želite imati pravo ljeto prepuno izlazaka onda je Solin destinacija za vas; čak 13 bendova nude za svakoga ponešto, a ulaznice su već u prodaji!

Piše PSD.
25. lipnja 2021. - 15:21

Gradina će biti domaćin mnogim kulturnim i zabavnim manifestacijama u sklopu projekata  Solinsko kulturno ljeto i Projekt Gradina 2021.

Javna ustanova u kulturi Zvonimir, kao domaćin Gradine, predstavit će preko dvadeset svojih manifestacija u sklopu kojih će ugostiti i trinaest velikih bendova u dvanaest termina, jednom tjedno kroz cijelo ljeto na prostoru solinske Gradine.

Veći dio svih manifestacija odvijat će se i kroz Solinsko kulturno ljeto. Ovaj ambiciozni projekt rađen je u suradnji s gradom Solinom, AR agencijom i pokrovitelja koji su prepoznali jedno od najvažnijih događanja na Jadranu.
 

Dalmacija dobiva još jednu važnu koncertnu pozornicu

Naime, Gradina će ovo ljeto jedina u kontinuitetu ugostiti po jednu zvijezdu tjedno.

Upravo obnovljena imat će kapacitet i do tisuću ljudi te će postati interesantan koncertni prostor u splitskom bazenu.

Gradina u Solinu bit će domaćin brojnih glazbenih i kulturnih događaja sve do početka desetog mjeseca. U jeku pandemije i nedostatku glazbenih događaja Solin će ponuditi i Jazz Faire, komercijalne izvođače i sastave sa glazbene scene.

Lepeza izvođača i glazbenih stilova

Gradina će nuditi događanja na tjednoj bazi od kojih publici izdvajamo neke najpopularnije:
 

 

16.7. KRIES

24.7. AMIRA MEDUNJANIN

31.7. ZORICA KONDŽA

6.8. GUSTAFI

7.8. HLADNO PIVO

14.8. NENO BELAN & FIUMENS

21.8. ZABRANJENO PUŠENJE

26.8. VANNA

3.9. CUBISMO

11.9. DALMATINO

18.9. KOPITO + RØLØ

25.9. NATALI DIZDAR

2.10. MARKO TOLJA


 

Cilj nam je ponuditi kvalitetnu koncertnu ponudu za domaće goste pa smo s toga i formirali cijene ulaznica prihvatljive našoj lokalnoj publici, rekli su nam iz AR Agency koja s Javnom ustanovom surađuje oko najzvučnijih imena koja stižu u Solin.

Potrudili smo se napraviti raspored da jednom tjedno dovedemo neko veliko ime. Ali imamo jedno odstupanje kojem se prilično veselimo. To je vikend kada nastupaju Gustafi i Hladno Pivo. Pa smo za taj petak i subotu pripremili paket karata u pretprodaji u iznosu od 120kn za oba dana.

Cijene ulaznica u pretprodaji kreću se od 65 kn do 90 kn. Najbrže i najjednostavnije ih možete kupiti online u sustavu Croatia Tickets.

Od 1.7. ulaznice možete potražiti i na slijedećim prodajnim mjestima u Splitu: šalteri Slobodne Dalmacije, caffe bar Basket, street food factory Misto, Lumer Shop te u Solinu: suvenirnica Zvonimir, caffe bar Aura.

Uz ovaj program u sklopu Solinskog kulturnog ljeta u Gradini održat će se još i četiri večeri Solin Jazz Fair, film festival, dvije noći Solin Brass Festa, FINNS Festival, Klapa Intrade, 4 Tenora, Zdenka Kovačićek & Greenhouse Blues Band…

Za još više informacija pratite web stranicu, FB i IG profil ARagency 

                                    

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. srpanj 2021 23:34