StoryEditor
ShowbizPrirodna i svoja

Jedna od najljepših Hrvatica ikad rijetko se pojavljuje u javnosti, ali kada to čini, oduševi pojavom: 'K'o da je bilo jučer...'

Piše J.V.
26. veljače 2018. - 12:01
vanja_rupena2-170510

Iako je od njenog osvajanja titule Miss Hrvatske prošlo gotovo dvanaest godina, Vanja Rupena i danas izgleda kao i dana kada je ponijela krunu.

Ne viđamo ju često u javnosti, a ni na hrvatskoj društvenoj sceni, ali nas svakoga puta uspije nanovo oduševiti svojim mladolikim izgledom. 39-godišnjakinji bi rijetko tko dao te godine; figura je 'postojana' i nakon poroda, a i uz minimalan make up izgleda poput djevojčice.

Stvarno su rijetke žene koje njeguju prirodan izgled poput Rupene. U tenisicama, širokim hlačama i raspuštene kose, misica je stigla u Hrvatsku na druženje s prijateljima Daliborom Petkom i Nives Celzijus, a prijatelj se njihovim 'reunionom' pohvalio na Instagramu.

Ne viđaju se često, što je i logično, budući da Rupena sa suprugom, talijanskim ekonomistom Raffaeleom Franciosom i petogodišnjim sinom Giovannijem živi u Milanu, a kao što znamo, i Petko i Celzijus su 'na sve strane'.

I simpatični voditelj primijetio je kako mu 'frendica' zanosno izgleda, pa je usporedio objavljenu fotografiju s onom zajedničkog druženja od prije deset godina. Moramo priznati, razlike nema; ako išta, Vanja danas izgleda samo bolje i svježije.

"Divno je kad se skupi ista ekipa nakon 10 godina. Cure moje, ko da smo jučer vježbali za Opatiju. Friends forever", napisao je emotivni Petko na svome Instagramu.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. listopad 2020 19:33