Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
ShowbizVELIKE EMOCIJE

Glumica Marija Borić i moćni, a samozatajni HDZ-ovac slave rođenje sina: Tekle su suze, ime ćemo mu dati kad nas troje budemo mogli biti zajedno

Piše PSD
26. ožujka 2020. - 21:25
Marko Todorov/Hanza Media

Glumica Marija Borić Jerneić na svijet je donijela dječaka, kako je javila Gloria, sin je na svijet stigao jučer, 25. ožujka, u 14:04 u zagrebačkom rodilištu Sveti Duh.

"Rodila sam zdravog i predivnog dječaka, ime ćemo mu dati suprug i ja kada nakon nas troje budemo zajedno" - otkrila je presretna glumica.

Ispričala je kako su je tijekom poroda preplavile velike emocije, jedino joj je bilo žao što zbog aktualne regulative oko koronavirusa uz nju nije mogao biti suprug Branimir, samozatajni HDZ-ovac i aktualni savjetnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Olega Butkovića.

"Porod je protekao dobro, ogromna ljubav, suze radosnice, a malo su tekle i 'žalosnice', jer suprug, odnosno tata, nije mogao biti s nama" - priznala je glumica novinarima.

Marijin suprug Branimir Jerneić član je vladajuće stranke još od 1995. godine, a sa simpatičnom je glumicom bio u vezi godinama, u kojoj su oboje, čuvajući brižno svoju intimu, uspjevali uživati bez medijske pompe i pažnje.

I njihovo vjenčanje, održano prošle godine u svibnju pod šatorima u raskošnom resortu za vjenčanja "Corberon", uspjelo je proteći u intimnoj atmosferi i krugu najbližih.

"Veselili smo se tome da ćemo taj trenutak rođenja djeteta provesti zajedno, no situacija je takva da to nije bilo moguće. Teško mi je palo kada sam saznala tu informaciju, no beskrajno sam zahvalna doktorici Edini Berberović i cijelom timu iz rodilišta što su mi porod našeg sina učinili blagoslovom" - zaključila je Marija Borić.

Radila je do visoke trudnoće, još je koncem veljače igrala na sceni "Kazališta komedija".

Objavila je tada ovu fotografiju uz poruku: "Nemreš bit govno prema prijateljici! Posljednji nastup u trudnoći, sin i ja samo za @elegoviceva & #MilaShow" .

Ne skriva kako joj nije bilo lako zadnjih tjedana trudnoće, koji su se odvijali u atmosferi pandemije koronavirusa, a onda je u nedjelju i potres pogodio Zagreb.

"O tome bih vam mogla napisati knjigu... O zadnjim tjednima trudnoće u sveopćem kaosu, načinu na koji se zadržava mir i fokus na jedan o najvažnijih trenutaka u životu... Ali, o tom potom, sad sam sretna i mirna, upoznajem sina i učim kako je to biti mama" - ustvrdila je glumica.

Televizijska publika najbolje je poznaje kroz serije "Ponos Ratkajevih" i "Najbolje godine", glumila je u "Stipi u gostima", pjevački talent iskazala u showu "Zvijezde pjevaju".

image
U showu 'Zvijezde pjevaju'

Sad će pjevati najviše svom malom sinu.

#MARIJA BORIć#BRANIMIR JERNEIć

Izdvojeno