StoryEditor
ShowbizNajslađe druženje

Elli Dvornik u posjet je došla omiljena gošća: ‘Održala je obećanje i došla je u Istru. Vrijeme je da izvedem outfit na koktel‘

Piše PSD
24. rujna 2021. - 15:19

Blogerica Ella Dvornik sa suprugom Charlesom je nakon pet godina potrage konačno pronašla idealan dom. Život u Zagrebu nije ih zadovoljavao pa su se naposljetku preselili u Istru. Ondje uživaju sa svojim kćerkicama Balie i Lumi, a sada im je u posjet došla i omiljena gošća iz Dalmacije.

Kćer pokojnog kralja funka Dina Dvornika ne krije koliko uživa u istarskom selu Bale, ali mala pomoć u čuvanju djece nikad nije na odmet. U posjet joj je sada došla majka Danijela, a njih dvije su se odlučile zabaviti odlaskom na koktel.

'Baka je održala obećanje i došla je u Istru. Vrijeme je da izvedem outfit na koktel', napisala je Ella u srijedu na Facebooku.

Danijela se i sama nedavno pohvalila renovacijom kuće u Sutivanu na otoku Braču, a svoju novu oazu napustila je kako bi posjetila obitelj svoje kćeri.

Ella je svoje zanimljive jesenske outfite ovjekovječila pred fotoobjektivom Karmen Oblak, a njeni pratitelji su kao i obično bili oduševljeni njenim hrabrim modnim odabirima.

item - id = 1129804
related id = 0 -> 1136220
related id = 1 -> 1135426
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2021 03:20