StoryEditor
ShowbizPuni krug

Daniel Radcliffe prodao je svoj stan u Melbourneu kupcima koje vrlo dobro poznaje - svojim roditeljima! I to za 2 milijuna dolara

19. lipnja 2021. - 22:14

Priča o stanu Daniela Radcliffea vratila se na početak. Naime, Radcliffeova majka Marcia Gresham kupila je u Melbourneu stan 2004. godine za 1,9 milijuna američkih dolara da bi on bio prebačen na Danielovo ime neposredno prije njegova 18. rođendana 2007. godine.

Glumac je potom oglasio dom na prodaju 2015. godine, kada je očekivao cijenu od oko 2,5 milijuna američkih dolara. Riječ je o kući okrenutoj prema sjeveru (riječ je o donjem dijelu zemaljske kugle!) s dvije spavaće sobe i radnom sobom, dvije kupaonice, garaži za dva automobila, velikim dnevnim boravkom otvorenog plana, balkonom i pogledom na rijeku Yarra.

Unatoč primanju tri ponude, odlučio je ne prodavati, očekujući da će u budućnosti više vremena provesti u Australiji zbog posla. No Daniel se konačno ipak odlučio riješiti stana koji je sada opet u vlasništvu - njegove majke Marcie. Agencija Danielovih roditelja, naime, stoji iza ponude od 2 milijuna koju je glumac prihvatio, pišu australski mediji.

image
Film 'Escape from Pretoria" (2020.)
AFP

31-godišnji glumac poznat je po svom radu u seriji filmova o Harryju Potteru, ali pojavljivao se i u kazališnim produkcijama uživo, a nedavno se pojavio i u akcijskoj komediji 'Guns Akimbo', trileru 'Escape from Pretoria', TV humorističnoj seriji 'Miracle Workers' i u 'Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs the Reverend'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. srpanj 2021 10:07