StoryEditorOCM
ShowbizZELJANICA, LIGNJE I PATKA

Dalmatinci vole ‘toćavat‘, ali Jošku je u finalu showa ‘Tri, dva, jedan kuhaj!‘ nažalost falilo vremena i umaka! Pobjedu je izborila smirena Slavonka Jozefina

Piše M.P.
10. travnja 2021. - 08:58
Željka je priznala da je Joško napravio bolju zeljanicu, a Pažanin da su Jozefinine lignje bile mrvicu bolje. Odluka je bila na Špičekovoj patkiDamir Krajač/Cropix

Jozefina Birindžić iz Slavonskog Broda i Joško Šarić, Dalmatinac sa zagrebačkom adresom, natjecali su se finalnom kulinarskom dvoboju showa "Tri, dva, jedan – kuhaj!".

Imali su 120 minuta za pripremu jela koja su za njih priredili članovi žirija. Prvi slijed bila je pita zeljanica po receptu Željke Klemenčić, zatim punjene lignje od Ivana Pažanina i nadjevena patka s heljdom po receptu Tomislava Špičeka.

"Uzbuđenje je veliko, iščekivanje je veliko, jako je napeto. Ako vremenski bude sve u redu, neće biti raspada sistema“ - komentirao je na početku Joško, koji je u startu bio 10 minuta u zaostatku jer je Jozefina dobila malu vremensku prednost zbog dosadašnjeg uspjeha kroz sezonu.

A kao i svaki zadatak do sad, Jozefina je odradila damski – smireno i staloženo: "Drž...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 11:59