StoryEditor
ShowbizZA TVOJE OČI

Beogradske 'Neverne bebe', nakon dueta sa Akijem, osvajaju suradnjom sa Vannom (VIDEO RAPORT)

Piše PSD.
2. travnja 2012. - 15:31
Beogradski band "Neverne bebe" izdao je svoj novi, šesti studijslki album pod nazivom "Praštam", na kojem im je u pjesmi "Za tvoje oči" specijalna gošća - Vanna.

Na albumu se nalazi 14 novih pjesama, a po prvim reakcijama publike, uz duet sa Vannom,  izdvajaju se "Leptir", "Sudnji dan", naslovna "Praštam", progresiv balada "Dan tvoj" uz gostovanje Vlatka Stefanovskog, "Ovo je kraj", "Put ljubavi"...


"Neverne bebe" privode kraju snimanje spota za pjesmu "Zar se godine ne broje", nakon odličnog prijema spota "Kuća za spas".


Album je rađen u dva izdanja:- standardno i luksuzno, namjenjeno prijateljima, najvjernijim poklonicima, kolekcionarima i svima žele imati, za vrijeme u kojem živimo netipično izdanje, sa originalnim fotografijama i zanimljivim vizualnim rešenjima.


"Neverne bebe" su jedan od najpopularnijih srpskih rock bendova, deklarirani kao ozbiljan bend, koji se ničim nije kompromitirao.

U karijeri dugoj 19 godina odsvirali su skoro 1900 koncerata, bili predgrupa grupi "Toto" i Lennyju Kravitzu, ostvarili suradnju sa Akijem Rahimovskim u duetu "Boje duge", kao i sa bubnjarem grupe "Toto" Simonom Philipsom.


Autor glazbe, tekstova i aranžmana je Milan Đurđević, klavijaturist i frontmen benda koji je sa 19 godina svirao u grupi "Smak".

 

M. KLARIĆ

 

 Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

27. veljača 2021 07:39