StoryEditor
ModaGUŽVA U DUĆANU

Premda još nosi krzno, Marina Tomašević požurila vidjeti kupaće kostime i otkrila kakvi pašu ‘ženi njezine dobi‘; I glumica pokazala svoje favorite 

Piše L.L.
2. ožujka 2020. - 08:39
Marina Tomašević vjerna je dvodijelnoj varijanti kupaćih premda se, ocjenjuje, ”i u jednodijelnom žena može osjećati samouvjereno'

Kako jekrenulo s vremenom, sezona plivanja i sunčanja doći će brže nego štop računamo.

Čini se da tako misle i zadarska pjevačica i simpatična glumica, Marina Tomašević i Tamara Šoletić, koje su kamere uhvatile u razgledanju ljetne ponude u jednoj zadarskoj trgovini.

Glumica angažirana u zadrskom Hrvatskom narodnom kazalištu pomno je objasnila što sve očekuje od idealnog kupaćeg kostima.

''Volim jednodijelne kupaće kostime za početak ljeta i da imaju senzualni modni detalj" - ustvrdila je.

Što točno smatra "senzualnim", nije otkrila, ali je istakla i kako "kostim mora odgovarati funkcionalnosti i biti estetski lijep".

Zadarska pjevačica Marina Tomašević od onih je žena koje vječno ostaju vjerne dvodijelnim modelima.

"Uvijekglasam za dvodijelni kupaći kostim, ali prilagođeni ženskoj dobi. Bolje se osjećam u dvodijelnom, no kada gledam ovu kolekciju jednodijelnih, vidim da se žena i u njima može osjećati samopouzdano i elegantno'' - ocijenila je. 

Lijepo vrijeme na Kalaelargi je okupilo još poznatih lica, poput bivših misica Ivane Delač i Šibenčanke Marijane Kužine.

Uočile smo da je njihova pažnja više bila usmjerena na donje rublje, vječnu žensku strast.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2021 02:00