StoryEditor
ModaJOKER FASHION

Hit salonke sezone dolaze u najsjajnijim tonovima   

Piše JFP
26. veljače 2020. - 08:00

Futurizam se preselio na štikle! Ne sasvim tipično za proljetne kolekcije, nadolazeća modna sezona obiluje metalik sjajem koji se s teških zimskih jakni seli na – obuću. Posebno su zanimljive metalik salonke – od očekivanih srebrnih, zlatnih ili asfaltnih nijansi do neobičnih, ali efektnih plavičastih tonova koje nismo navikli vidjeti na obući, salonke će se ovog proljeća presijavati!

image
JFP

salonke Aledona - 1490 kn jeans In Fashion - 299 kn

Ne treba objašnjavati što takav modni akcent može učiniti za outfit: najobičnija mala crna haljina ili pomalo dosadne crne poslovne hlače uz atraktivnu statement salonku postaju totalna modna avantura. Proljetne su ih kolekcije prepune u različitim verzijama, a posebno su tražene one s višom potpeticom.  

salonke Mass - 199,50 kn jeans In Fashion - 359 kn

Naravno, ne gode svima takve ekstremne salonke – u potrazi za modelima koji će obilježiti proljeće u trgovinama u Jokeru pronašli smo i one primjerenije za svakodnevni poslovni look, ali i ugodnije za dulje nošenje.

salonke Deichmann - 149 kn haljina Twinset - 2210 kn

salonke Aledona - 1490 kn haljina Replay - 1690 kn

Lak i boja pudera i dalje su jedan od omiljenih odabira klasičarki, kao i vječna crna, ali proljetne će modele obilježiti i ružičasti tonovi, animal print, color block, ukrasni lančići…

salonke Mass - 699 kn haljina Twinset - 1690 kn

A što dobro odabrana (i najvažnije – udobna!) salonka može učiniti za samopouzdanje i raspoloženje, testirajte onim jutrima kad vam se ništa „ne da“: umjesto mrzovoljnog lica i teška koraka u ravnim cipelama, navucite cipele s visokom potpeticom, odjenite lice u osmijeh i čarolija može početi –  dan će se kao čudom pretvoriti u puno uspješniji!

salonke Mango - 299,90 kn haljina Twinset - 2210 kn
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. srpanj 2021 04:37