StoryEditorOCM
HranaPromo

‘Sezona je na pragu, ključ je u pripremi’

Piše Anja Popović
TOM DUBRAVEC/HANZA MEDIA
JOŠKO ŠUPIĆ/HANZA MEDIA
NIKOLA VILIC/HANZA MEDIA
28. veljače 2020. - 15:41

Kod nas je uvijek šušur na štandu, izgleda da ova korona nije prepala Splićane, mi s tim nemamo problema.

Kroz smijeh nam je to kazao Petar Stipanović, pomoćnik direktora tvrtke “Samsara”, jednog od preko 700 izlagača na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu prehrane, pića, hotelske i ugostiteljske opreme GAST, koji se do subote održava u Spaladium Areni. Ovogodišnja manifestacija protječe u posebnom slavljeničkom duhu budući da GAST obilježava punih četvrt stoljeća djelovanja, a od bogate ponude teško je odabrati na kojem ćete se štandu zadržati. Mi smo se stoga ograničili na četiri izložbena prostora, a to nije bio nimalo lagan zadatak. Prvo smo se uputili prema već spomenutoj “Samsari”, jednom od najpoznatijih distributera smrznute hrane.

...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 14:20