StoryEditor
Društvena mreža‘nemojte suditi‘

Suzana Žunić Milačić oglasila se emotivnim postom o svojoj ‘šašavoj obitelji‘: Dječje rane su najteže, ali Igor je najbolji otac na svijetu

Piše PSD
23. svibnja 2020. - 15:20

Slikarica Suzana Žunić Milačić, bivša supruga Igora Štimca, današnjim je postom na Facebooku odlučila s javnosti podijeliti detalje iz svoje, kako piše, šarolike obitelji koja je i s proširenim članovima puno toga prošla.

Osvrnula se na taj način na medijske napise o prijavi za obiteljsko nasilje koju je "zaradio" njen sin Luka nakon što se sukobio s ocem. Incident se dogodio u četvrtak navečer, a Luka je bio u alkoholiziranom stanju.

Njezin Facebook status prenosimo u cijelosti:

"Mozda griješim, možda ne, al imam potrebu podijeliti neke lipe slike naše prošlosti, a i sadašnjosti. Kako da krenem... Mi smo šarena i šašava obitelj, malo smo se proširili sa Dadom i Lanom, također i sa malim Ivanom i Nikom. Mogu vam reći, prošli smo puno toga, od razvoda, do dječjih tuga i trauma koje su proizašle iz toga, ali i do zacjeljenja rana, kod nekog više, kod nekog manje, al smo ostali obitelj.

Nemojte ljudi suditi, nemojte ogovarati, pustite karme i bumerange... dječje rane su najteže rane, nema te igle i konca koji to može na brzinu sašiti. Dug je proces, a mi smo tu, na korak... moja obitelj je i Dado, i moja djeca, i Igor i njegova djeca, i nema ništa ljepše kad svi sjedimo za istim stolom i rješavamo naše brige i probleme. Ima ih ponekad, al izvest obitelj i djecu na pravi put nije nekad lako, al uvijek se treba boriti, a i praštati i voljeti.

Moja djeca imaju najboljeg i najstrpljivijeg oca na svijetu. Igora. Da, Igora, nemojte se čuditi... On im je podrška i prijatelj, katica za sve, uvijek dostupan, pun razumijevanja za njihove želje i probleme. Imaju i drugog "oca" - prijatelja, Dadu, našu omiljenu tampon zonu i rame za plakanje (Dado skidam kapu)... Imaju i Lanu za ženske razgovore, i dva mala brata, koje obožavaju.

Sve u svemu, baš smo šareni, al dajemo sve od sebe da smo tu jedni za druge i kad je teško i tužno... stvari se dese, ne znaš ni kako se dese, nekad krene loše, nisi ni svjestan da je negdje neka rana proradila, misliš nije, al eto je, ne najavi se... al opet, iz ovoga ćemo izaći jači nego prije, vjerujte mi.

Igore i Luka, oboje vas volimo, i znamo i znate da se volite, sve će ovo proći... iza kiše dođe uvijek sunce, a vi, moji fb prijatelji, i ostali, hvala vam na brizi i podršci, brinite se za djecu, volite ih. A vi novinari, prenesite ljubav iz ovog posta, i kopi pejstajte ga u milion primjeraka jer može pomoći još kome. Bar tako ja mislim. Volim vas svih. Peace", stoji u objavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2021 13:13