StoryEditor
Društvena mrežaNije im lako

Rad od kuće nije uvijek lagan, a ove fotografije to dokazuju: koriste se svi mogući rekviziti, pa i toaletni papir, pogledajte najveće ‘bisere‘

Piše PSD
19. ožujka 2020. - 10:41
Shutterstock

Da vam je netko prije mjesec dana rekao da ćete na neko vrijeme ured zamijeniti vlastitim domom, ideja vam vjerojatno ne bi zvučala ni najmanje odbojnom, dapače.

No njeno ostvarenje došlo je naglo, popraćeno brutalnim vijestima i restrikcijama koje kod mnogih izazivaju osjećaj tjeskobe. Koronavirus je poharao Europu, a kroz sljedećih nekoliko tjedana preporučuje se, između ostalog, onima koji mogu raditi od kuće da to svakako učine. 

Naravno da je ideja mnoge zatekla, kao i pokušaj realizacije "kućnog ureda". No još uvijek se radi o jednoj od bezazlenijih mjera koje su trenutno na snazi. Zatvaranje granica, ograničavanje vanjskog druženja na jednu osobu i potpuno prazni gradovi, mogu kod nekih prouzrokovati negativne emocije. Čak i ako shvaćaju da je riječ o privremenim restrikcijama, trenutna slika u svijetu ne izgleda najsjajnije.

Kućni uredi, s druge strane, mogu i trebali bi biti vaša oaza mira kad vam se čini da se sve vani raspada. Pa čak i kad vam stalak za laptop "glumi" rola toaletnog papira. Ako mislite da vam je neudobno raditi za blagovaonskim stolom, pogledajte samo ove improvizirane urede koji kruže Twitterom.

Tko zna, možda dobijete i poneku ideju.


Izdvojeno

09. kolovoz 2020 20:18