StoryEditor
Društvena mrežanandi Bushell

Djeca znaju najbolje! Djevojčica s iznimnim glazbenim talentom uputila poruku o borbi protiv rasizma, njenom izvedbom oduševljeni su i brojni slavni

Piše PSD
3. lipnja 2020. - 09:03
Paul Ellis/AFP

Jedna od najpoznatijih desetogodišnjih britanskih glazbenica, Nandi Bushell, na društvenim je mrežama svoj umjetnički talent iskoristila za slanje snažne društvene poruke. Dakako, one o borbi proti rasizma.

Nandi obožava svirati bubnjeve, a svoje izvedbe raznih poznatih svjetskih rock i pop pjesama uz podršku roditelja objavljuje na svome YouTube kanalu od kada je imala samo šest godina. Posebno je zapažena nakon gostovanja u showu Ellen DeGeneres, a na njenom popisu obožavatelja našli su Lenny Kravitz i Dua Lipa.

Nandi su mnogi ljubitelji glazbe primijetili ne samo zbog njenog talenta, već i zbog glazbenog ukusa, ali i zanimljivog performansa. No, ovom prilikom Nandi je svoje glazbene vještine iskoristila kako bi poslala snažnu poruku te potpomogla borbu za zaustavljanje rasizma i podržavala pokret Black Lives Matter. Za ovu priliku Nandi je izvela jednu od svojih omiljenih pjesama popularnog rock sastava Rage Against the Machine - 'Guerrilla Radio'.

- Solidarnost u borbi protiv rasizma, stoji u natpisu objave na Nandinom Instagram profilu, uz koje se dodaje da je riječ "o jednoj od Nandinih najdražih pjesama još otkad je bila malo dijete."

U svojoj izvedbi pjesme 'Guerrilla Radio' Nandi svira čak tri instrumenta - bubnjeve, vodeću i bas gitaru, a na Instagram profilu, kojeg inače vode njeni roditelji, izvedbu je vidjelo preko 100, 000 pratitelja. 

Izdvojeno

07. kolovoz 2020 08:04