StoryEditor
Društvena mrežaVESELE VIJESTI

‘Bračani se odlučili za babyboom!‘: poznati SDP-ovac zatrpan čestitkama na očinstvu; Raznježeni Arsen i samozatajna Zorana curici nadjenuli lijepo ime

Piše PSD
27. ožujka 2020. - 17:00
Boris Kovačev/Hanza Media

Facebook profil Arsena Bauka zatrpan je čestitkama na očinstvu, nebrojene su, stižu sa svih strana, iz političkih, obiteljskih, prijateljskih, simpatizerskih krugova.

47-godišnji Supetranin, najširoj javnosti poznat kao nekadašnji ministar u vladi Zorana Milanovića, a današnji saborski zastupnik, presretne je vijesti otkrio na društvenoj mreži, gdje se saznalo da su on i njegova dugogodišnja partnerica Zorana Rubeša dobili kćer.

Tata Arsen je objavio fotografiju curice i samo napisao "Tara" uz srce.

Čestitare je oduševilo i izabrano ime, uputili su mnoge komplimente, a brojni su ponovili kako raduju ovako lijepe vijesti u vrijeme kad se priča i sluša samo o lošima.

"Iskrene čestitke roditeljima, a vasoj kćerkici sretno i bezbrižno djetinstvo", "Dobro došla na ovaj svijet, princezo!", "Neka je živa, zdrava i sretna", ️"Konačno lijepe vijesti!", "Bračani odlučili napraviti babyboom ove godine!", "Uživajte u svakom trenutku, svakoj sekundi!"... tek su neke od nebrojenih poruke koje su se slile na Baukov profil. 

Baukova partnerica Zorana Rubeša po struci je odvjetnica  i kćer poznatog zagrebačkog odvjetnika Tihomira Rubeše, piše Gloria.

image
Zorana Rubeša, Sabina Glasnovac i Arsen Bauk
Facebook

Zorana i Arsen u dugogodišnjoj su vezi, ali nikad nisu bili skloni eksponiranju. Čak ni onda kada je Arsen Bauk vodio Ministarstvo uprave, Zorana se nije javno izlagala. Prijatelji je opisuju kao ambicioznu ženu vedrog i veselog duha.

#ARSEN BAUK#ARSEN BAUK DOBIO KĆER#ZORANA RUBEŠA

Izdvojeno

6. svibnja 2020. - 09:10