StoryEditor

Split i Dalmacija dobili najbolju Tokić poslovnicu u Hrvatskoj

Piše PROMO
13. srpnja 2021. - 00:00

Nova trgovina Splitu i Dalmaciji donijela je i novi distribucijski HUB koji će kupcima dostavljati naručenu robu svaka dva sata. Posebnost nove poslovnice je iznimno velik prodajni dio, ali i nikad veća pokrivenost specijalnih programa kao što su gospodarski i moto program, gume, industrijski program, nautika

U naselju Kamen u Splitu otvorena je potpuno nova i dosad najveća Tokić poslovnica u Splitu s impresivnim prodajnim i skladišnim dijelom. Poslovnica se prostire na ukupno na 2250 m2 gdje čak 18 zaposlenika upravlja s preko 40.000 artikala. Specijalni prodajni savjetnici kvalitetu usluge dižu na najvišu razinu, a novo posebno iskustvo kupnje proizlazi i iz otvorenog prodajnog dijela na čak 300 m2.

Split je dobio reprezentativni ogledni primjerak Tokić poslovnice od koje će profitirati čitava Dalmacija. Na strateški odabranoj lokaciji nova poslovnica preuzima i ulogu regionalnog distributivnog centra (HUB-a) s čak sedam dostavnih vozila koja će partnerima dostavljati dijelove svaka dva sata.

„Riječ je o prvoj ovako uređenoj poslovnici u Splitu, a projektirali smo je s ciljem da partneri i kupci u tom izložbenom prostoru odmah mogu sagledati širinu asortimana, s naglaskom na gume, alate i servisnu opremu. Otvorenjem jedne od najmodernijih trgovina u Hrvatskoj zaokružili smo prvi dio ovogodišnjeg preslagivanja i jačanja tržišne pozicije grupe u dalmatinskoj regiji. Naš novi centar u Splitu nije samo maloprodaja, već je važna logistička poluga za čitavu servisnu uslugu Dalmacije, kao i tvrtku Bartog. Nema nikakve sumnje da će naši poslovni partneri i svi kupci od Zadra do Dubrovnika vrlo brzo moći iskoristiti sve pogodnosti suradnje s Tokić grupom“, izjavio je Ivan Šantorić, član uprave Tokića.

Kroz sve specijalne programe Tokićevog asortimana regija će posebno profitirati kada je riječ i o gospodarskom programu. Njegova ukupna širina, kroz građevinski i poljoprivredni asortiman, proširena je na čak 11.000 različitih artikala, što je samo dio ukupnog portfelja Tokića koji pokriva preko 230 različitih brendova i preko 300.000 artikala. Dakako, tu je još i moto kao i industrijski program, ali i nikad šira ponuda guma s 40-ak različitih brendova.

Nova splitska poslovnica omogućit će dostupnost proizvoda najviše kvalitete u svim kategorijama za osobna vozila, a pored specijalnih programa tu je i rastući segment nautike, koji će upravo u Splitu imati poseban naglasak.

Novi centar auto dijelova Dalmacije nalazi se u Ulici 4. Gardijske brigade 43, lokalno poznatija kao lokacija TTTS, prostor bivše tvrtke Robot, te kupcu na raspolaganje stavlja sav kapacitet Tokića kao vodećeg regionalnog distributera auto dijelova i guma.

U velikom prodajnom dijelu kupac iz prve ruke može razgledati izuzetno širok program asortimana, pa čak izabrati i poklon za kolegu, i to preko tjedna od 7-20 sati i subotom od 8-15 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2021 20:16