StoryEditor
Ostalootvoren dijalog

Njihova je ljubav preživjela koronu. Kako im je uspjelo, doznajte na online tribini u društvu sa Arijanom Čulinom, Knjazom, Mrletom i ostalima

Piše Promo
15. lipnja 2020. - 19:10

Robert Knjaz, Arijana Čulina, Ivanka Mazurkijević, Damir Martinović Mrle i Enis Bešlagić, - samo su neki od poznatih gostiju druge online tribine iz novog ciklusa Snaga ljubavi u organizaciji Centra za toleranciju

Jesu li nježnost, bliskost, dodiri i seks preživjeli pandemiju koronavirusom? Kako su restriktivne mjere, zabrane okupljanja i druženja utjecale na ljubav? Je li bilo moguće u isto vrijeme pridržavati se mjera i održavati bliske emotivne odnose?... Ovo su samo neka od pitanja druge online tribine LJUBAV U DOBA KORONE, Što kad ti vežu krila?, iz novog ciklusa SNAGA LJUBAVI, u organizaciji Centra za promicanje tolerancije i očuvanje sjećanja na holokaust.

Tribina će se održati u srijedu, 17. lipnja, u 18,30 putem zoom.us platforme, a može se pratiti uživo na Facebook stranici Centra za toleranciju. Kako su se voljeli u doba korone ispričat će poznati rock par - pjevačica Ivanka Mazurkijević i frontman Leta 3 Damir Martinović Mrle, a o ljubavi u doba korone govorit će redatelj i tv voditelj Robert Knjaz, glumica i književnica Arijana Čulina, glumac Enis Bešlagić, novinar i urednik Prime Timea Domagoj Zovak te seksolog i sociolog, profesor na Filozofskom fakultetu u Zagrebu Aleksandar Štulhofer. Moderator tribine televizijski je i radijski voditelj i urednik Miljenko Cvitković Minja.
   
„Nakon prošlogodišnjeg ciklusa Zašto se mrzimo?, koji je otvarao teške i kontraverzne teme, tribinama o ljubavi nastojimo senzibilizirati javnost i potaknuti ih na pozitivne emocije i otvoren dijalog u društvu koji je temelj tolerancije i međusobnog poštovanja. Ljubav je vječna, vanvremenska, kozmopolitska, univerzalna kategorija, koju opet svatko doživljava na svoj način i zanimljivo je čuti od poznatih osoba – pjevača, glumaca, političara, znanstvenika, kako je snaga ljubavi utječe na njihove živote“, kaže Nataša Popović, direktorica Centra za toleranciju i očuvanje sjećanja na holokaust.

Pratitelji tribine se mogu uključiti komentarima i pitanjima te izravno komunicirati s gostima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2021 04:17