StoryEditorOCM
Izbori 2021ODRŽANO PREDSTAVLJANJE |

SNAGA I ŽELJA ZA PROMJENE Srećko Ćelić MOST-ov je kandidat za Općinu Kula Norinska

Piše Dv
20. ožujka 2021. - 18:38

U prostorijama Mosta je uz prisustvo predsjednika stranke i kandidata za župana Boža Petrova održano predstavljanje kandidata za načelnika Općine Kula Norinska.

Kandidat Mosta za načelnika će biti Srećko Ćelić diplomirani pravnik, otac četvero djece te vlasnik obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva koje od 2008. godine uspješno posluje na razini cijele Hrvatske. Rođen je 02.05.1980 u Metkoviću, diplomirao je na Pravnom fakultetu u Mostaru 2005. godine. Potječe iz uzorne i vrijedne obitelji iz Podrujnice koja cijeli svoj život mukotrpno radi poljoprivredu, pa tako i Ćelić 2008. godine nastavlja tim putem kada otvara OPG te sve ove godine uspješno posluje na razini cijele Hrvatske.

- Može se zasigurno reći da način na koji Srećko upravlja svojim OPG-om može biti za primjer drugima. Čelnik Mosta i kandidat za župana Božo Petrov je izjavio kako je Most u proteklim izborima ostvarivao zavidne rezultate u Općini Kula Norinska te da smatra da Srećko Ćelić i ljudi u Mostu imaju snage i želje za promjene u svojoj sredini,a jedini način za promjene je vođenje časne i poštene politike a to nudi upravo Most.

Kandidat za načelnika Srecko Ćelić je rekao da mu je izuzetna čast sto je kandidat Mosta za načelnika te naglasio da Općini Kula Norinska prijeti demografski slom. U zadnjih 5 godina iz naše Općine od nepunih 2000 stanovnika njih 200 je iselilo van u potrazi za poslom i boljim životom. Kroz naš mandat fokus će nam biti na donošenju niza demografskih mjera i potpora za mlade da ostaju živjeti u našoj Općini, bavit ćemo se konkretnim stvarima za razvoj svih dijelova naše Općine, naročito Krvavca 2 gdje Općina zadnjih 10 godina osim igralista zaraslog u travu nije nista napravila. Prilikom dodjele poslova poput raznih projekata i javnih radova koje velikim dijelom sufinancira EU stranačka iskaznica neće biti preduvjet za dobivanje poslova.

Koordinator Mosta za Općinu Kula Norinska Luka Liković na kraju je dodao:

- Na zadnjem predsjedništvu Mosta Općine Kula Norinska donijeli smo jednoglasnu odluku da naš kandidat za načelnika bude Srećko Ćelić. Smatramo da je Srećko idealan izbor, čovjek koji prije svega živi i radi u svojoj općini za razliku od ostalih protukandidata te jedini ima energije i hrabrosti potaknuti našu Općinu prema naprijed. Također je Most donio odluku o izlasku na izbore u Općini Kula Norinska samostalno, te kako bi bez kalkulacija te s jasnim programom izašao čist pred birače i tražio njihovu potporu za program i ljude koji stoje čvrsti i odlučni da ga realiziraju naglašava Liković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 04:31