StoryEditorOCM
Izbori 2021ZADOVOLJNI PODRŠKOM

Branka Ramljak u Marmontovoj počela prikupljati potpise, došao i Tomislav Mamić: ‘Odaziv je odličan, to je znak da nam je odluka o izlasku na izbore ispravna‘

24. travnja 2021. - 15:18

Branka Ramljak i Tomislav Mamić, zajedno s ostalim kandidatima njihove nezavisne liste i volonterima, u subotu ujutro, u Marmontovoj ulici, započeli su s javnim prikupljanjem potpisa za kandidaturu na predstojećim lokalnim izborima u Splitu i Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Ramljak na ove izbore izlazi kao nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Splita, uz podršku poznatog poduzetnika Tomislava Mamića.

Već prvog dana odaziv je, ističu, odličan. Vjeruju da će ovom dinamikom uskoro prikupiti potreban broj potpisa. 

image
Privatni album

- Drago nam je što nas ljudi prepoznaju, dolaze u velikom broju, daju potpise i podršku. To nam je veliki zalog i velika odgovornost, ali i znak da je odluka o tome da izlazimo na izbore baš u ovom sastavu bila ispravna - poručio je Mamić.

- Na listi imamo stručne ljude koji su također prepoznali našu nezavisnu listu kao onu koja želi okrenuti grad na bolje i koja je spremna raditi drugačije od onog kako smo nažalost navikli. Bili su spremni izložiti se i spremni su dati svoj doprinos i znanje gradu.

image
Privatni album

Ponosna sam što sam kandidatinja za gradonačelnicu koju podržavaju uspješni i nezavisni ljudi. No, nisam bitna ja, nego mi, svi građani. Vjerujem da će birači to prepoznati i dati nam podršku na dan izbora - izjavila je Ramljak.

Pozivaju sve koji žele dati podršku, a još nisu, da to učine u narednim danima. Prikupljanje potpisa nastavlja se svakog dana na vrhu Marmontove, od 10 do 13, te od 16 do 19 sati. Lokacije na kojima će građani moći dati svoj potpis bit će objavljene na službenoj Facebook stranici Branke Ramljak.

image
Privatni album
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 02:57