StoryEditorOCM

čarobna formula nadohvat rukeJoš jedna moć maslinovog ulja: jednostavnim receptom do čvršćih, pa čak i većih grudi

Piše M. M. R.
24. prosinca 2021. - 12:04

Sve blagodati maslinova ulja teško je iti nabrojati, bilo da se radi o gastronomiji, zdravlju ili kozmetici, no mnoge žene još uvijek ne znaju da se u boci ulja nezaobilaznog u svakom mediteranskom domu, krije još jedna čarobna formula.

Maslinovo ulje, naime, može pomoći za vidljivo učvršćivanje opuštenih grudi, a neke žene čak tvrde kako su upravo pomoću njega - prešle na veći broj grudnjaka.

Masaža grudi maslinovim uljem odlična je kućna tehnika za njihovo učvršćivanje, no tajna je u upornosti i pravilnim pokretima.

Ukoliko želite jedrije poprsje, grudi bi 4 do 5 puta tjedno trebali barem deset minuta nježno masirati maslinovim uljem, lagano ugrijanim među rukama.

Vrlo je važno da pokreti budu nježni kako se tanka koža grudi ne bi izložila dodatnom pritisku, koji bi samo pospješio njihovu ‘obješenost’.

Masaža grudi obavlja se laganim kružnim pokretima, uvijek u smjeru prema gore.

Za još bolje rezultate, možete pomiješati maslinovo ulje s nekoliko kapljica vitamina E, a najpovoljnija verzija su kapsule koje se mogu naći u svim ljekarnama te se pomoću iglice mogu izbušiti kako bi se iscijedio njihov sadržaj.

Tako pripremljenu uljnu mješavinu spremite u tamnu staklenu bočicu i čuvajte u kupaonici među ostalim kozmetičkim blagom.

Ukoliko želite ići i korak dalje te masažom maslinovim uljem povećati obujam svojih grudi, isprobajte sljedeći recept:

Zagrijte pola šalice maslinova ulja na štednjaku, dodajte dvije žličice sjemenki piskavice te dvije žličice crnog kima. Sve skupa prokuhajte na laganoj vatri 15-ak minuta, ohladite, procijedite i pohranite u tamnoj staklenoj bočici.

Postupak je isti kao i kod masaže samim maslinovim uljem.

24. travanj 2024 14:29